GROEPEN

BSO KIDSPALEIS

Bij Kids Paleis delen we de kinderen in op basis van hun leeftijd. Dit betekent dat ze samen spelen, leren en plezier maken met anderen van dezelfde leeftijd. Zo krijgen ze de kans om op een speelse manier hun sociale vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze een band opbouwen met hun leeftijdsgenootjes. We geloven sterk in het belang hiervan voor hun groei en ontwikkeling. Bij Kids Paleis hebben we twee basisgroepen, waarin kinderen op hun eigen niveau kunnen genieten van activiteiten en leren. Zo zorgen we ervoor dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen in een vertrouwde en stimulerende omgeving.

 

Groep Ariane (4-7 jaar)

Basisgroep Ariane is de groep voor kinderen in de leeftijden 4 tot en met 7 jaar. Deze horizontale groep heeft een eigen ruimte en grootte voor 20 kinderen.Basisgroep Ariane is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud. In deze horizontale groep hebben ze hun eigen plekje, helemaal afgestemd op hun leeftijd en behoeften. Met een ruime opzet is er voldoende plaats voor 20 kinderen, zodat ze comfortabel kunnen spelen, leren en ontdekken. Hier worden activiteiten aangeboden die passen bij hun ontwikkelingsniveau en interessegebieden, waardoor ze elke dag nieuwe avonturen beleven en hun talenten ontwikkelen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin elk kind zich gezien en gewaardeerd voelt. Bij basisgroep Ariane staat plezier maken en samen groeien centraal!

Groep Alexia (7-13 jaar)

Basisgroep Alexia is dé plek voor kinderen tussen 7 en 13 jaar oud. Hier hebben ze twee ruimtes, een grote ruimte en een kleine ruimte, die perfect is afgestemd op hun leeftijdsgroep. Met genoeg plek voor een groep van 30 kinderen kunnen ze hier volop spelen, leren en plezier maken. Onze ervaren begeleiders moedigen verantwoordelijkheid aan in een veilige omgeving, waar kinderen leren om zelfstandig keuzes te maken en zichzelf te ontwikkelen. Of ze nu willen knutselen, sporten of gewoon relaxen, in de basisgroep Alexia staat het nemen van verantwoordelijkheid en samen groeien centraal!

Vraag nu gemakkelijk een rondleiding aan

                                                                                                                                                                      KVK: 66461375 | Telefoonnummer 020 737 1707 | Email: info@kidspaleis.nl |Osdorperban 138 1069ZR Amsterdam