BSO Kidspaleis

Vertrouwenspersonen

Bij buitenschoolse opvang Kidspaleis vinden we het van essentieel belang dat ouders en medewerkers een veilige omgeving ervaren waar zij terecht kunnen met eventuele zorgen of vermoedens van ongewenste situaties. Daarom hebben we vertrouwenspersonen aangesteld, die een cruciale rol spelen in het waarborgen van deze veiligheid en het bieden van ondersteuning bij moeilijke situaties.

Een vertrouwenspersoon bij Kids Paleis is een onafhankelijke en deskundige functionaris, speciaal aangesteld om ouders en medewerkers bij te staan bij vermoedens van diverse zaken zoals seksueel misbruik, agressie, discriminatie of kindermishandeling, zowel binnen de opvang als mogelijk door personen uit het netwerk van het kind.

Wij vinden het belangrijk dat ouders en medewerkers weten dat er een laagdrempelige mogelijkheid is om hun zorgen te delen en om ondersteuning te krijgen in situaties waarin zij zich mogelijk onveilig voelen of waarin zij twijfels hebben over het welzijn van een kind. De vertrouwenspersoon biedt niet alleen een luisterend oor, maar kan ook adviseren en begeleiden bij het nemen van stappen om de situatie aan te pakken en de veiligheid te waarborgen.

Kortom, de aanwezigheid van vertrouwenspersonen bij Kids Paleis onderstreept ons streven naar een veilige en ondersteunende omgeving voor zowel ouders als medewerkers, waarin zij zich gehoord voelen en waarin eventuele zorgen serieus genomen worden.

Vraag nu gemakkelijk een rondleiding aan

BSO KIDSPALEIS

Kids Paleis is een kinderopvangorganisatie dat buitenschoolse opvang bied in Amsterdam Osdorp. Onze locatie biedt ruimte voor maximaal 50 kinderen per dag. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin met heel veel zorg.

Volg ons op social media