BSO KIDSPALEIS

ONS AANBOD

Kids Paleis bevindt zich in Amsterdam Osdorp, een perfecte locatie voor een kinderopvangcentrum. Dankzij de gunstige ligging in een levendige buurt en de nabijheid van basisscholen biedt Kids Paleis een ideale omgeving voor gezinnen. Ouders kunnen hun kinderen gemakkelijk naar de opvang brengen en ophalen, omdat de locatie goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, te voet en met de auto.

Onze buitenschoolse opvang, gevestigd in het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam, streeft ernaar om bij kinderen een sterk omgevingsbewustzijn te creëren. Dit doen we onder andere door uitjes in de natuur te organiseren, waardoor kinderen actief betrokken raken bij hun directe leefomgeving. Wij geloven in de kracht van vroegtijdige participatie in de samenleving, omdat dit niet alleen extra ontwikkelingsmogelijkheden biedt, maar ook een gevoel van verbondenheid en betrokkenheid stimuleert dat moeilijker aan te leren is in latere levensfasen.

Uw kind, in de basisschoolleeftijd, heeft zo zijn of haar eigen interesses ontwikkeld en vaak duidelijke voorkeuren in wat uw kind wil ondernemen. Wij bieden ze de keus uit workshops waarvoor ze zich kunnen inschrijven en open activiteiten, zodat ze naast even chillen, een boek lezen en een spelletje spelen, gestimuleerd worden nog meer uit hun vrije tijd en vakantiedagen te halen. De jongste kinderen zitten nog maar net op school en hebben meer behoefte aan geborgenheid. Oudere kinderen krijgen behoefte aan privacy. Er is binnen de dag bij Kids Paleis de ruimte om toe te geven aan de behoefte van het kind.

Kids Paleis biedt de gelegenheid aan de ouders om een voorkeursactiviteit door te geven. Het doorgeven van uw voorkeur kan via onderstaande knop. 

Vraag nu gemakkelijk een rondleiding aan

                                                                                                                                                                      KVK: 66461375 | Telefoonnummer 020 737 1707 | Email: info@kidspaleis.nl |Osdorperban 138 1069ZR Amsterdam