Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Buitenschoolse opvang Kids Paleis is de frisse wind in de branche.

Kids Paleis is een kinderopvangorganisatie dat buitenschoolse opvang bied in Amsterdam Osdorp. Onze locatie biedt ruimte voor maximaal 50 kinderen per dag. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin met heel veel zorg. Meer dan opvang alleen staat dan ook centraal bij Kids Paleis. Het ontnemen van zorgtaken van ouders en het in samenspraak met ouders en scholen kinderen te stimuleren te groeien is ons doel. Er wordt opvang geboden door professionele pedagogische werkers in een veilige en gezonde leefomgeving en huiselijke sfeer die aansluit bij de belevingswereld van het kind.

Kids Paleis staat voor kwaliteit, een uitgebreid aanbod maar vooral voor groeien in je eigen ‘ik’. Dit geldt zowel voor de kinderen, ouders als pedagogisch medewerkers.

Bij Kids Paleis werken we met een vast team van pedagogisch medewerkers en invalkrachten. Elke groep heeft twee tot maximaal vier vaste gezichten. Door deze vaste gezichten bouwen we vertrouwensbanden op, wat de emotionele veiligheid van de kinderen bevordert. Mocht er een personeelstekort zijn, dan kunnen we terugvallen op ZZP’ers, waarbij we zorgen voor een gediplomeerde pedagogisch medewerker. Bij jongere kinderen kiezen we ervoor dat de ZZP’er op de groep met oudere kinderen werkt of samenwerkt met een vaste pedagogisch medewerker van de jongere groep. De ZZP’er draait echter nooit alleen op de jongere groep, behalve in noodsituaties waarbij de pedagogisch medewerker van de oudere groep de jongere groep overneemt.

Bij Kids Paleis krijgt elk kind een mentor toegewezen, die het eerste aanspreekpunt is voor ouders en kinderen. Dit creëert vertrouwen tussen school, kind, ouder en pedagogisch medewerker. Ouders kunnen altijd een gesprek met de mentor aanvragen. De mentor peilt regelmatig of de kinderen behoefte hebben aan een gesprek, waarin zij kunnen meebeslissen over groepszaken en persoonlijke onderwerpen kunnen bespreken. De frequentie van deze gesprekken varieert per kind, afhankelijk van hun behoeften

Onstaans- geschiedenis

Buitenschoolse opvang Kids Paleis is ontstaan uit particulier initiatief.
Na opname in het Landelijke Register Kinderopvang heeft Kids Paleis op 15-05-2018 haar deuren geopend.

Openingsdagen

Buitenschoolse opvang Kids Paleis biedt opvang van maandag t/m vrijdag (inclusief de schoolvakanties) opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De kinderen worden opgevangen na schooltijd, tijdens schoolvakanties en tijdens studiedagen. 

 

Onze reviews

Souhaila – ⭐⭐⭐⭐⭐

Sinds een paar maanden gaat onze dochter naar deze opvang.

Wij zijn erg tevreden over de afwisselende activiteiten die ze samen met de kinderen doen. Ook zijn ze heel betrouwbaar en houden ons van alles op de hoogte.

Onze dochter komt altijd super vrolijk thuis na een dagje kinderopvang

Abdel L. – ⭐⭐⭐⭐⭐

Lees veel van dezelfde klacht die hebben wij ook !!😠

Wij krijgen onze kinderen moeilijk mee naar huis 😂

Ze voelen zich zo thuis daar 🏡

 

Vraag nu gemakkelijk een rondleiding aan

                                                                                                                                                                      KVK: 66461375 | Telefoonnummer 020 737 1707 | Email: info@kidspaleis.nl |Osdorperban 138 1069ZR Amsterdam