BSO KIDSPALEIS

Wat kost opvang bij Kids Paleis

Kids Paleis biedt verschillende opvangmogelijkheden voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hierdoor bent u bij Kids Paleis flexibel in het regelen van opvang voor uw kind. Hieronder staan de verschillende opvangmogelijkheden en prijzen op een rijtje. De tarieven zijn inclusief warme maaltijd, fruit, drinken en tussendoortjes.

Let op: Onderstaande tarieven zijn ‘bruto tarieven’. Hierin is nog geen rekening gehouden met eventuele aftrek van de kinderopvangtoeslag. Heeft u andere vragen over onze opvang of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Berekenen wat ik per maand betaal

Die kosten die u heeft voor de opvang zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs en van de Kinderopvangtoeslag die je ontvangt van de Belastingdienst. Wilt u weten hoeveel dit is of wilt u hulp bij het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan of neem contact met ons op (020 737 1707).

Opvangmogelijkheden voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4 tot 13 jaar)

40 weken opvang € 9,00 / uur
Vakantie BSO 12 weken excl. 40 weken opvang € 9,00 / uur
Extra dagen € 9,90 / uur
BSO Flexibel € 9,90 / uur

Voor ouders met wisseldiensten of een wisselend rooster biedt Kids Paleis flexibele opvang. De ouder dient één maand van te voren de dagen waarop opvang benodigd is aan te geven in de ouderlogin. Flexibele kinderen kunnen op diverse basisgroepen geplaatst worden. Indien de ouder voor een flexibel contract kiest, gaat u als ouder automatisch akkoord met de opvang in diverse basisgroepen. Bij flexibele opvang kan het voorkomen dat op geen van de groepen plek is, indien dit het geval is kan er die dag geen opvang geboden worden aan het kind. Bij het afsluiten van een flexibel contract zijn de ouders op de hoogte dat het sporadisch kan voorkomen dat één aangegeven opvang dag niet mogelijk is. 

Om organisatorische redenen bieden wij maximaal 6 flexibele kindplaatsen in de 2 horizontale groepen.

(op maandag t/m vrijdag in de schoolvakantieweken)

Vraag nu gemakkelijk een rondleiding aan

                                                                                                                                                                      KVK: 66461375 | Telefoonnummer 020 737 1707 | Email: info@kidspaleis.nl |Osdorperban 138 1069ZR Amsterdam